Hyr nëpërmjet
Faleminderit për komentin tuaj, ne do ta publikojmë atë pasi ekipi ynë të konfirmojë atë.

Push Gaming lojra elektronike

2821
Filtër
Koment
protected by reCAPTCHA Privacy - Terms
Monika Sojli
Monika Sojli 2018 12 24 22:13 Kjo loje (Gangsters) e kam luajtur me shume se 1 ore sepse fillimisht me mbajti te mberthyer para ekranit pastaj nuk dija te shkeputesha me nga ajo loje. Nga ana tjeter te gjithe jemi pak ganstjer brenda vetes. Gjithashtu keto lojra te japin shume mundesi per te fituar para dhe jo vetem argetim. Loja me skuadra futbolli eshte shume terheqese sidomos per djemte. Shume mundesi per te luajtur me ekipe kombetare si ne jeten reale. Kjo loje mund te luhet edhe online me te tjeret duke bere qe te rritet konkurrenca midis lojtareve. Une besoj shume se kjo faqe me lojra do te zhvilloje shume mendjet e njerezve.