Hyr nëpërmjet
Faleminderit për komentin tuaj, ne do ta publikojmë atë pasi ekipi ynë të konfirmojë atë.

Yggdrasil lojra elektronike

2821
Filtër
Koment
protected by reCAPTCHA Privacy - Terms
Monika Sojli
Monika Sojli 2018 12 24 21:54 Jam duke luajtur lojen jashtetokesore dhe me duket sikur jam ne nje planet tjeter. Me duket sikur po takoj ufot. Per shembull: Cosmic invaders, Galactions, Mars Dinners, Reptoids, Space Fortune dhe shume te tjera. Eshte vertete mahnitese. Them qe edhe ju ta provoni dhe do te mbeteni te kenaqur. Gjithashtu ka edhe lloje te tjera si: me fruta ose video lojra elektronike. Gjithasht edhe loja me pinguina eshte mjaft qesharake sespe jo vetem fotot e tyre por edhe audio-ja eshte joshese. Besoj se cdonjere nga ne eshte pak femije ne vetvete keshte luani sa me shume me te ketilla lojra. Faleminderit!
Monika Sojli
Monika Sojli 2018 12 24 21:11 Une kam luajtur shume lojra te ndryshme online si: me fantasma, vegas, xhekpot. Keto jane lojra te bukura dhe ja vlen te kalosh kohen duke u argetuar me lojra nga me fantastiket… Janë gjthsej 2500 lojra të cilat janë të përshtatshme për tu luajtur si në desktop, po ashtu edhe në laptop, tablet ose celular. Loja Cool Buck eshte loja ime me e preferuar sepse mund të fitosh shumë para. Gjithashtu për të luajtur një lojë na vjen në ndihmë pjesa help, që na tregon ose ushëzon se si luhet secila lojë. Unë jua rekomandoj të gjithëve pa dallim moshe ose gjinie.